Over wijnlinQ.nl


Kwaliteitswijnen voor iedereen bereikbaar

Vanuit onze passie voor het prachtige product wijn, ben ik samen met mijn partner wijnlinq.nl gestart. Na talloze proeverijen, wijnreizen en  wijncursussen van o.a de Wijnacademie en na het behalen van de titel "Register Vinoloog" van de Wijnacademie, kwam ik op het punt dat mijn passie een nieuwe wending moest gaan krijgen. In de periode van wijnreizen en studeren kwam ik in aanraking met veel verschillende, maar altijd inspirerende wijnliefhebbers. Van gepassioneerde gesprekken aan de keukentafel over "de perfecte wijn maken" met  een wijnboertje in Duitsland tot avondvullende discussies over wijn met mijn proefgroep van de wijnacademie.  Eigenlijk streven we allemaal hetzelfde doel na, de perfecte wijn vinden en met elkaar delen, op welke manier dan ook. 

 

De vraag die vaak aan mij gesteld wordt is "wat is een lekkere wijn"? Mijn antwoord is meestal " wat jij lekker vindt is persoonlijk en zul je zelf moeten gaan ontdekken", maar ik kan je wel vertellen wat een goed gemaakte wijn is. Maar misschien zit het juiste antwoord op deze vraag wel in de uitspraak van Dr. Henry Lindeman van Lindemans wijnen "Wijn hoeft maar één ding te doen, dat is mensen gelukkig maken". Uit ervaring weten we bij wijnlinQ dat het "geluk" waar Dr. Lindeman over spreekt toeneemt naarmate er betere wijn gedronken wordt.

 

Alles wat we bij wijnlinQ doen heeft als doel jou deze betere wijnen te laten drinken.

Dit doen we vanuit onze missie 

Start drinking better wine

 

De betere wijnen bieden we in zowel de categorie huiswijnen alsmede in het midden- en hogere segment. In onze wijnshop bieden we een gevarieerd aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wijnwereld waarmee we kwaliteitswijnen voor iedereen bereikbaar maken.

 

Ben Vermeij, Register Vinoloog 

Eigenaar wijnlinQ.nl wijnlinQ Samengevat

45+ wijnhuizen

We kunnen voor ons assortiment gebruik maken van een ruim en divers aanbod aan wijnhuizen. Alle belangrijke wijnlanden, wereldwijd zijn vertegenwoordigd. Hiermee ben je verzekerd van een uitgelezen aanbod van topmerken uit zowel de oude als nieuwe wereld. 


500+ kwaliteitswijnen

In onze wijnshop bieden we wijnen van grote, gerenommeerde wijnmakers, maar ook van veelbelovende nieuwkomers. Door deze mix vindt vind je bij ons boeiende wijnen voor vriendelijke prijzen.  


WijnlinQpakket

Kies uit de door ons met zorg samengestelde pakketten.  Zo bieden wij wijnpakketten per seizoen maar ook voor speciale gelegenheden als vader- en moederdag of een heerlijke zomerse barbecue. We nemen je in de landen-pakketten mee op wijnreis door de verschillende wijnlanden en laten je kennis maken met de mooiste  wijnen die dat land te bieden heeft. De wijnlinQpakketten zijn ook in abonnementsvorm af te nemen met extra korting.


Wijn abonnement

Met de Wijnbox van wijnlinQ bieden we een abonnementsvorm aan waarmee topwijnen  in huis halen wel heel makkelijk wordt. We bieden je drie mogelijkheden om jouw maandelijkse box samen te stellen. Kijk op onze Wijnabonnement pagina  voor meer uitleg.Locatie

wijnlinQ.nl

Bazaltstraat 2

8084XR  't Harde

Email: info@wijnlinq.nl