Betaling


iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Er zijn voor u geen verdere betaalkosten.

 

Overboeking per bank

Bij overboeking per bank, ontvangt u na het plaatsen van de bestelling per e-mail een orderbevestiging met de betaalgegevens. De bestelling zal worden verwerkt nadat wij het orderbedrag onder vermelding van het ordernummer hebben ontvangen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt, ontvangt u een betaalbevestiging per e-mail. Er zijn voor u geen verdere betaalkosten.

 

Creditcard

U kunt bij ons veilig bestellen met uw creditcard. Indien u voor deze betalingsoptie heeft gekozen, vragen wij u om uw creditcardnummer, naam, vervaldatum en beveiligingscode in te vullen. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. De betaling zal worden afgewikkeld middels onze betaalprovider Mollie. Kiest u voor de optie creditcard, dan zullen wij XXX% van het totaalbedrag als extra betaalkosten in rekening brengen. Dit zijn kosten die de creditcard maatschappij aan ons doorberekent. Let op: voor een creditcardbetaling geldt een maximale ordergrootte van €300,-. Heeft u een order welke meer dan €300,- bedraagt? Dan is het betalen via creditcard helaas niet mogelijk en dient u een andere betalingswijze te selecteren.

 

Bevestiging

Elke afgeronde bestelling wordt per e-mail bevestigd. Het is dus belangrijk dat u het correcte e-mailadres op de website ingeeft. De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. WijnlinQ.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren, aan te passen, dan wel aanvullende informatie op te vragen.