Alle wijnen van Vina San Pedro


VIÑA SAN PEDRO 1865 SYRAH
Chili - Cachapoal Valley ►   De selectie 1865 is een eerbetoon aan de oprichting van Vina San Pedro, nu 150 jaar geleden. De wijn is paarsrood en heeft aroma's van bramen, kersen, pruimen, kruiden maar ook tabak en chocola. De ... (meer lezen)
vanaf € 9,00
VIÑA SAN PEDRO 35 SOUTH CARMENÈRE RESERVA
Chili - Curicó Valley ►   De 35 South wijnen van Viña San Pedro zijn een hommage aan het gebied waar in 1865 de broers Correa Albano hun wijnbedrijf stichtten. Door dit gebied loopt de 35e breedtegraad. De druiven voor deze wij ... (meer lezen)
vanaf € 9,00
VIÑA SAN PEDRO 35 SOUTH CHARDONNAY RESERVA
Chili - Curicó Valley►   De wijn heeft een gelige kleur en de geur van tropische fruit en citrus tonen. De smaak is zacht en rond met prettige frisheid in de afdronk. De 35 South wijnen van Viña San Pedro zijn een hommage aan h ... (meer lezen)
vanaf € 9,00
VIÑA SAN PEDRO 35 SOUTH VARIETAL MERLOT
Chili - Curicó Valley ►   De 35 South wijnen van Viña San Pedro zijn een hommage aan het gebied waar in 1865 de broers Correa Albano hun wijnbedrijf stichtten. Door dit gebied loopt de 35e breedtegraad. De wijn heeft een rode k ... (meer lezen)
vanaf € 9,00
VIÑA SAN PEDRO 1865 CABERNET SAUVIGNON
Chili - Maipo Valley ►   De selectie 1865 is een eerbetoon aan de oprichting van San Pedro, nu 150 jaar geleden. De wijn is diep robijnrood met een zweem paars. Het bouquet heeft aroma's van cassis, kersen en pruimen alsmede to ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
VIÑA SAN PEDRO 35 SOUTH CABERNET SAUVIGNON RESERVA
Chili - Curicó Valley ►   De 35 South wijnen van Viña San Pedro zijn een hommage aan het gebied waar in 1865 de broers Correa Albano hun wijnbedrijf stichtten. Door dit gebied loopt de 35e breedtegraad. De wijn is robijnrood me ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
VIÑA SAN PEDRO 35 SOUTH VARIETAL SAUVIGNON BLANC
Chili - Curicó valley ►   De wijn heeft een bleekgele kleur met een zweem van groen. In de geur is naast een groenige impressie (tomatenblad) grapefruit, ananas en mango te herkennen. De smaak is fris met evenwichtige zuren en ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
VIÑA SAN PEDRO 1865 CARMENERE
Chili - Maule valley ►   De selectie 1865 is een eerbetoon aan de oprichting van Vina San Pedro, nu 150 jaar geleden. De wijn is diep paarsrood en heeft aroma's van bramen, zwarte kersen, pruimen en kruiden maar ook vanille en ... (meer lezen)
vanaf € 20,00
VIÑA SAN PEDRO 35 SOUTH ORGANIC CABERNET CARMENÈRE
Chili - maipo valley ►   De 35 South wijnen van Viña San Pedro zijn een hommage aan het gebied waar in 1865 de broers Correa Albano hun wijnbedrijf stichtten. Door dit gebied loopt de 35e breedtegraad. De druiven voor deze biol ... (meer lezen)
vanaf € 20,00
VIÑA SAN PEDRO 35 SOUTH VARIETAL CABERNET SAUVIGNO
Chili - Curicó valley ►   De 35 South wijnen van Viña San Pedro zijn een hommage aan het gebied waar in 1865 de broers Correa Albano hun wijnbedrijf stichtten. Door dit gebied loopt de 35e breedtegraad. De wijn heeft een donker ... (meer lezen)
vanaf € 20,00
VIÑA SAN PEDRO CABO DE HORNOS
Chili - Curicó valley ►   Onder leiding van Marco Puyo worden de Grandes Vinos van het huis ontwikkeld en geproduceerd. Hij deed ervaring op bij Château Lafite Rothschild in Bordeaux. Vinificatie en lagering zijn duidelijk op d ... (meer lezen)
vanaf € 20,00
VIÑA SAN PEDRO KANKANA SYRAH
Chili - Elqui Valley ►   De wijn heeft een zeer diep paarsrode kleur en in het bouquet is fruit zoals bosbessen maar ook tabak, kaneel en minerale tonen. In de smaak komt het fruit terug alsmede kruidigheid; de wijn heeft struc ... (meer lezen)
vanaf € 20,00
VIÑA SAN PEDRO TIERRAS MORADAS
Chili -Viña San Pedro ►   Carmenère is van oorsprong afkomstig uit de Gironde en de druif werd na de druifluis in de 19e eeuw "vergeten". In 1991 werd hij door een Franse oenoloog van de Universiteit van Montpellier in Chili 'o ... (meer lezen)
vanaf € 20,00

Vina San Pedro, Chili

 

 

 

 

San Pedro is de naam van het wijnbedrijf dat in 1865 door de broers Bonifacio en Jose Gregorio Correa Albano in Molina werd opgericht. De selectie 1865 is een eerbetoon aan de oprichting van het wijnbedrijf, nu 150 jaar geleden. De druiven voor deze wijnen komen uit speciale percelen met oude stokken. Voor elke variëteit wordt de wijngaard geselecteerd waarin de bodem maar ook de klimatologische omstandigheden voor de druivensoort het meest optimaal zijn. 

  • In 2014 uitgeroepen tot 'Winery of the Year'
  • Eén van de meest bekroonde wijnhuizenvan Chili.
  • Bekroond met 'Ethical Company of the Year'