Alle wijnen van Selbach Oster


SELBACH OSTER SELBACH OSTER - RIESLING FEINHERB
 Duitsland - Mosel ►   De filosofie van Selbach Oster is het maken van elegante, knisperende wijnen die optimaal het karakter van de mineraalrijke terroir en de rijpe Rieslingdruif weerspiegelen. Dat zij hier in uiterst succesv ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
SELBACH OSTER WEHLENER SONNENUHR RIESLING KABINETT
 Duitsland - Mosel ►   Zeer elegante, niet te zoete, sappige, frisse riesling uit de bekende Riesling Steillage. Impressies van mineralen, rijpe appels en rode vruchten gevolgd door een lange en knisperende afdronk. Dankzij het ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
SELBACH OSTER ZELTINGER HIMMELREICH RIESLING KABIN
 Duitsland - Mosel ►   Naast appel en ananas komen er vuursteenachtige terroirtonen in de neus voor. Die mineraal aroma's worden in de mond aangevuld met heel veel fruit variërend van appel en peer tot ananas, kiwi en mandarijn ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
SELBACH OSTER ZELTINGER SONNENUHR RIESLING SPÄTLES
Duitsland - Mosel ►   Tintelfris en milddroog met minerale, wat zilte tonen, het fruitige van appel, ananas en citrus en speelse, vrolijke, florale aroma's. Dit is een terroirwijn. Een Riesling van een uitzonderlijke wijngaard. ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
SELBACH OSTER ZELTINGER SONNENUHR RIESLING SPÄTLES
 Duitsland - Mosel ►   De wijn is licht geel met een expressief bouquet, romig, mineraal en heeft een indrukwekkende lang een mild droge afdronk.    ♣ Druivenras riesling   Art.nr 43652 ... (meer lezen)
vanaf € 10,00

Selbach Oster, Mosel-Duitsland

Een klein familiebedrijf in Zeltingen dat geleid wordt door Johannes en Barbara Selbach. Hun wijngaarden beslaan zo'n 22 hectaren en liggen op de steilste en mooiste delen langs de Mittelmosel. Indien nodig gaan zij wel drie maal door de wijngaard om steeds alleen de beste druiven te oogsten. Hun filosofie is dan ook het maken van elegante, knisperende wijnen die optimaal het karakter van het terroir en druivensoort weerspiegelen, respectievelijk dat van de mineraal rijke leisteen en de rijpe riesling druif. Dat zij hierin slagen blijkt telkens weer uit de hoge scores die zij behalen in de internationale wijnpers.