Alle wijnen van Rust en Vrede


RUST & VREDE ESTATE CABERNET SAUVIGNON
Zuid Afrika - Stellenbosch  ►   De smaak is krachtig en fruitig, met een lange afdronk en zeer evenwichtig. Kortom: een majesteitelijke wijn. Majesteitelijke wijn met een fraaie kleur die reeds wat bruint aan de rand,een bouque ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
RUST & VREDE ESTATE ESTATE WINE
Zuid Afrika - Stellenbosch ►   Het is een krachtige wijn met een schitterende donkere kleur.In het bouquet vindt men tonen van rook, eiken, rode kers, zwarte bessen , kruiden en vanille. Op de tong is de wijn vol, complex, krui ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
RUST & VREDE ESTATE SHIRAZ
Zuid Afrika - Stellenbosch ►    De kleur van deze wijn is diep kersenrood. Het krachtige bouquet heeft hinten van exotisch hout, peper, vanille, kruiden en chocolade.   ♣ Druivenras shiraz   Art.nr 46902 ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
RUST & VREDE ESTATE MERLOT
Zuid Afrika - Stellenbosch ►   De kleur van de wijn is diep rood met purperen tinten.Het aroma doet aanvankelijk denken aan geplette zwarte bessen en rood fruit, koffie, warme hinten van vruchten met alcohol.   ♣ Drui ... (meer lezen)
vanaf € 20,00

Rust en Vrede, Stellenbosch-Zuid Afrika

 

 

 

 

Jannie Engelbrecht en zijn gezin verwierven dit bijzondere estate uit 1694 in 1978. Vanaf 1987 mocht de Zuid-Afrikaanse kampioen wijnmaken Kevin Arnold de wijnen naar een hoog niveau tillen.

 

'Wijngoeroe' Robert Parker komt met zijn waardering steevast boven de 90 punten uit en de gezaghebbende wijngids van John Platter schrijft Rust & Vrede elk jaar weer de hemel in. De Merlot werd destijds niet voor niets door Nelson Mandela uitgekozen bij het diner in Oslo ter ere van het winnen van de Nobelprijs.

 

  • Top kwaliteit uit Stellenbosch
  • Unieke cépage wijnen
  • Door Nelson Mandela geslecteerd voor zijn Nobel prijs diner
  • Steevast waarderingen boven de 90 Parker punten
  • High-end restaurant op landgoed