Alle wijnen van Lindemans


LINDEMAN'S WINEMAKERS RELEASE - CABERNET SAUVIGNON
Australië - South East ►   Helderrode kleur met purperrode hinten. Aantrekkelijke geuren van zwarte bosvruchten en een subtiel zwart pepertje met een hint van vanilleschillen. De soepele smaak toont overvloedige geuren van zwar ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
LINDEMAN'S WINEMAKERS RELEASE - CHARDONNAY
Australië - Hampshire ►   In de kleur licht limoen met groene hinten. In de neus ontwaren we een goede dosis citrusvruchten, watermeloen en een hint van tropische fruitsalade. Geuren van frisse appel en peer. Een perfect ronde ... (meer lezen)
vanaf € 10,00

Lindemans, New South Wales-Australië

 

 

 

 

Het Australische Lindeman's is wereldwijd een begrip. Het is zelfs het enige wijnmerk dat voorkomt in de internationale merken-top 100. Dat succes valt eenvoudig te verklaren. Lindeman's staat namelijk voor toegankelijke wijnen, niet te zwaar en snel op dronk.

 

Het merk is daarmee trouw aan de filosofie van de man die het in 1843 oprichtte, dokter Lindeman: "Wijn hoeft maar één ding te doen, en dat is mensen gelukkig maken." Omdat Lindeman dranken met een te hoog alcoholpercentage niet geschikt vond voor het Australische klimaat, richtte hij zich op de productie van jonge, lichte tafelwijnen van zeer goede kwaliteit. Een mooie traditie die tot op de dag van vandaag in stand wordt gehouden, en met succes: elke dag worden er over de hele wereld meer dan 280.000 flessen Lindeman's gedronken.

  • Perfecte wijn voor "everyday moments"
  • Verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd
  • Export wereldwijd reeds sinds 1852
  • Een verkoop van maar liefst 80 miljoen flessen per jaar
  • Betrouwbare kwaliteit en scherpe prijs