Alle wijnen van Fleur du Cap


FLEUR DU CAP ESSENCE DU CAP CABERNET SAUVIGNON
 Zuid Afrika - Stellenbosch►   De robijnrode Cabernet Sauvignon uit de omgeving van het Kaapse Stellenbosch heeft een uitbundige geur en smaak waarin cassis, rijpe pruimen en specerijen voorkomen. Deze fruitige wijn met een lic ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP ESSENCE DU CAP CHARDONNAY
 Zuid Afrika - Stellenbosch►   Een droge, milde, volle Chardonnay met kenmerkende aroma's van mango en fris citrusfruit. Tonen van karamel, kokos en noten zijn afkomstig van het houten vat waarop de wijn heeft gelegen. Deze vol ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP ESSENCE DU CAP CHENIN BLANC WOODED
Zuid Afrika - Stellenbosch► De Fleur du Cap Chenin Blanc is een houtgelagerde wijn die uit 100% chenin blanc bestaat. De volle, aromatische wijn heeft het sappige van rijpe vruchten als abrikoos, perzik en meloen en het zwoele van van ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP ESSENCE DU CAP MERLOT
Zuid Afrika - Stellenbosch ►   In deze evenwichtige, houtgelagerde Merlot vullen aroma's van rijpe kersen, zoete bessen en zwoele specerijen elkaar aan. De wijn komt zacht en rond over maar heeft tegelijkertijd een aangename 'b ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP ESSENCE DU CAP PINOTAGE
Zuid Afrika - Stellenbosch ►   De donkere, robijnrode wijn met een mooie violetkleurige fonkeling heeft allerlei fruitaroma's, van frisse rode bessen tot zwoele gestoofde pruimen. De combinatie van zuur en zoet levert een spann ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP ESSENCE DU CAP SAUVIGNON BLANC
Zuid Afrika - Stellenbosch ►   In deze toegankelijke, verfrissende Sauvignon Blanc komen kenmerkende sauvignonaroma's voor als appel, citrus, ananas en ook asperges. Ook karakteristiek zijn de knisperende zuren die de wijn een ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP ESSENCE DU CAP SHIRAZ
 Zuid Afrika - Stellnbosch►   De geurige Shiraz heeft een aantrekkelijke paarsrode tint en een verleidelijke geur van rijpe bosvruchten en specerijen. In de mond komt hij vol, rond en zacht over. De afdronk is fruitig, kruidig, ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP SERIES PRIVÉE CABERNET SAUVIGNON
Zuid Afrika - Stellenbosch ►   Deze houtgerijpte Cabernet geurt naar zwarte bessen, chocolade en tabak. Het is een krachtige, volle wijn met het smeuïge van confiture, het vlezige van gestoofde pruimen en de kruidige aroma's va ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP SERIES PRIVÉE MERLOT
 Zuid Afrika - Stellenbosch►   De Merlot Unfiltered is een volle, krachtige, fruitige wijn met rijpe, zachte tannines. In de geur en smaak vallen kersen(jam), groene kruiden en vanille op. De vanilletonen komen van de 18 maande ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP SERIES PRIVÉE SAUVIGNON BLANC
Zuid Afrika - Stellenbosch ►   De lichtgele wijn heeft het geurige van exotisch fruit (guave, passievrucht) en het pittige van verse asperges. Hij smaakt uitgesproken fruitig en heeft een 'crispy bite'. De afdronk is fris, mild ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
FLEUR DU CAP SERIES PRIVÉE CHARDONNAY
Zuid Afrika - Stellenbosch ►   Deze goudgele, volle, ronde, romige wijn met rijke aroma's van rijpe perzik, abrikoos, mango en ananas en vanille is vergist op vaten van nieuw Frans (80%) en nieuw Amerikaans (20%) eikenhout. Doo ... (meer lezen)
vanaf € 12,00
FLEUR DU CAP NOBLE LATE HARVEST (0.375ltr)
Zuid-Afrika - Stellenbosch ►   Deze goudgele, zoete en fluweelzachte dessertwijn is gemaakt van 100%, laat geoogste viognier-druiven uit Stellenbosch. Ongeveer 35%, is aangetast door de botrytis cinerea, de schimmel die edele r ... (meer lezen)
vanaf € 19,25

Fleur du Cap , Stellenbosch-Zuid Afrika

 

 

 

 

De beroemde Bergkelder maakt verschillende wijnen, maar Fleur du Cap is het visitekaartje. Ze zijn genoemd naar het wonderschone landgoed Fleur du Cap, één van de historische landgoederen van De Kaap.

 

Fleur du Cap beschikt over één van de meest geavanceerde wijnmakerijen van het zuidelijk halfrond, in de 'kelder in de berg' gebouwd in 1968, met een constante temperatuur en luchtvochtigheid. De wijnen, cépagewijnen van klassieke druivenrassen, worden gemaakt met minimale interventie. Boven de uitstekende standaardlijn staan speciale selecties, zoals de Unfiltered, die de overtreffende trap vormen. Het zijn complexe wijnen voor verwende liefhebbers, veelvuldig bekroond in binnen- en buitenland.

  • Het visitekaartje van 'Die Bergkelder' te Stellenbosch
  • Wines Inspired by Nature
  • Producent van enkel cépage wijnen
  • Uitmuntend gewaardeerde dessertwijn - Noble Late Harvest
  • Uniek met haar Salt & Wine pairings