Alle wijnen van Beringer


BERINGER CLASSIC - CABERNET SAUVIGNON
Verenigde Staten - Napa Valley ►   Een smakelijke wijn, waarin aroma's van cacao en vanille worden vergroot door de rijke geuren van krenten en donker gerijpt fruit. Aangename geuren van cassis en cola naast kaneel en nootmuskaat ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER CLASSIC - CHARDONNAY
Verenigde Staten - Napa Valley ►   Een prachtige voorbeeld van een Californische Chardonnay. Rijpe appelgeuren, verleidelijke citrusaroma's en een vleugje vanille ronden de smaak af. Door de balans van mooi fruit, zachte kruiden ... (meer lezen)
€ 11,95 vanaf € 10,00
BERINGER CLASSIC - ZINFANDEL
Verenigde Staten - Napa Valley ►   Prachtig, diep purperen kleur. Zachte, elkaar overlappende aroma's en geuren van zwarte bessen, leer, zwarte olijf, kruidnagel en zwarte peper. De afdronk is zacht en houdt lang aan. ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER CLASSIC - ZINFANDEL ROSÉ
Verenigde Staten - Napa Valley ►   Een lichtroze kleur. Levendige, frisse aroma's en geuren van frisse rode bes, citrus en meloen, afgerond met subtiele hinten van nootmuskaat en kruidnagel. De smaak wordt gekarakteriseerd door ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER FOUNDERS' ESTATE - CABERNET SAUVIGNON
Verenigde Staten - Central Valley ►   Barstend van sappig, donker fruit en intense cassisgeuren die de kruiden en vanillearoma's aanvullen. Door de gestructureerde tannines en de lange afdronk is dit onmiskenbaar een Californische ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER FOUNDERS' ESTATE - CHARDONNAY
Verenigde Staten - Central Valley ►   De perfecte combinatie van peer, appel en rijpe tropische fruitgeuren, met een hint van citrus en een klassieke ronde smaak. Een perfecte begeleider van gegrilde kip of vis, maar door de rijpe, ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER FOUNDERS' ESTATE - MERLOT
Verenigde Staten - Central Valley ►   Hinten van pruim en donkere specerijen in de neus vullen het zwarte fruit, de bramen en de bosbessen aan in de smaak. De wijn is mooi in balans en de zachte tannines maken hem een perfecte ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER FOUNDERS' ESTATE - ZINFANDEL
Verenigde Staten - Central Valley ►   De zuiverste Californische zinfandel; een prachtige volle en intense wijn. Tonen van vanille en nootmuskaat worden aangevuld met volle geuren van bramen, met een hint van zwarte peper in de ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER KNIGHTS VALLEY - CABERNET SAUVIGNON
Verenigde Staten - Knights Valley ►   De oogst was voortreffelijk en leverde druiven van hoge kwaliteit op. Deze 13 maanden op Frans eiken gerijpte cabernet sauvignon is uiterst complex en rond, terwijl hij toch nog een ruige charm ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER NAPA VALLEY - CHARDONNAY
Verenigde Staten - Napa Valley ►   Tonen van citroen, peer, vanille en eiken maken dit tot een rijke wijn vanaf het begin. De levendige citrustonen houden de wijn verfrissend en onbetwistbaar prettig om te drinken, met een zijd ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER PRIVATE RESERVE CABERNET SAUVIGNON
Verenigde Staten - Napa Valley ►   Het beste wat Napa terroir kan bieden. Zeer diep van kleur met aroma's van cassis, kruiden en cederhout. Geconcentreerde en intense smaak van donker fruit en kruidige tonen met geïntegreerde t ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
BERINGER PRIVATE RESERVE CHARDONNAY
Verenigde Staten - Napa Valley ►   Deze mooie Chardonnay is rijk en complex. Aroma's van gegrilde ananas, rijpe peer, citroen, hazelnoten en brioche. Vers fruit is gevangen in een zijdezachte structuur en smaken die doorzetten in ... (meer lezen)
vanaf € 10,00

Beringer, Central Valley-California (VS)

Toen Jacob en eerder al Frederick Beringer uit Duitsland emigreerden naar de Verenigde Staten, vestigden ze zich eerst in New York. Pas later trokken de broers naar Californië om daar wijn te gaan maken. Zo werd in 1876 het inmiddels vermaarde wijnhuis Beringer opgericht. De Beringer Vineyards, de oudste wijngaarden van heel Napa Valley, zijn sindsdien altijd in bedrijf gebleven. Ook de wijnmakers van Beringer gaan lang mee: de huidige, Laurie Hook, is in de lange historie nog maar de zevende. Het is tekenend voor de continuïteit en consistentie die het bedrijf kenmerken. Vandaag de dag staat Beringer voor prijswinnende kwaliteit. In de Top 100 van de gezaghebbende Wine Spectator heeft het huis zelfs meer vermeldingen dan enig ander wijnbedrijf, waar ook ter wereld.

  • Icoon van Napa Valley, met 135 jaar geweldige wijnproductie.
  • Hoge en continue kwaliteit.
  • Uitgebreide range van wijnen op verschillende prijsniveaus.
  • Meer vermeldingen in de Wine Spectator's Top 100 dan enig ander wijnbedrijf.
  • Het enige wijnbedrijf dat ooit de wedstrijd van Wine Spectator Wine of the Year met rood en wit heeft gewonnen.