De Horecapagina van wijnlinQ

"Wijn hoeft maar één ding te doen, dat is je klanten gelukkig maken."

Heeft u problemen met het inloggen?   Stuur ons een berichtje >>

Nog geen wachtwoord? Vul hieronder uw gegevens in.


Wat hebben wij u als horeca te bieden?

Wij kunnen door onze eigen kosten zo laag mogelijk te houden en scherp in te kopen een mooie prijs-kwaliteit verhouding bieden aan de horeca. In ons aanbod vindt u zowel de huiswijnen alsmede het midden- en hogere segment. Hiermee bieden wij u een complete dekking voor uw wijnkaart.

 

Ons doel is, om samen met u meer omzet uit uw wijnverkoop te halen en uw gasten te voorzien van een goed en betaalbaar glas wijn!

 

Bij elke wijn die u bij ons bestelt krijgt u zonder extra kosten een Wijnkaart omschrijving en een advies Wijn/Spijs combinatie. Hiermee kunt u zelf aan de slag. Wij bieden u ook de mogelijkheid om aan de hand van uw menukaart door ons een mooie wijn/spijs combinatie samen te laten stellen en deze met u door te proeven. 

 

Onze horeca wijnen zijn alleen te bestellen door horeca bedrijven en worden niet aangeboden op onze consumentenpagina's. Hiermee behoudt u de exclusiviteit van uw wijnen.  

 

Bent u geïnteresseerd geraakt en heeft u een horeca bedrijf? Vraag hieronder direct uw wachtwoord aan om toegang te krijgen tot onze horecapagina.  Een hartelijke groet en hopelijk tot snel!

 

Ben Vermeij, Register Vinoloog

Eigenaar wijnlinQ.nl


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.