Bezorging/Levertijden

Algemeen

WijnlinQ.nl bezorgt uw bestelling alleen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). De verzendkosten bedragen standaard €5,95- per bestelling , dit tot maximaal 30 flessen. Bij bestellingen tussen 31 en 120 flessen en een factuurbedrag van minder dan € 300,-  bedragen e verzendkosten

€ 15,-  Mochten er afwijkende verzendkosten zijn dan staat dit aangegeven bij het betreffende product.

 

Levertijd

Plaatst u op werkdagen voor 10:30 een bestelling bij wijnlinQ.nl? Dan wordt uw bestelling in 99% van de gevallen binnen twee werkdagen aan huis bezorgd. Mocht dit door omstandigheden niet het geval zijn kunnen wij u daar helaas niet voor compenseren, wij garanderen dat het pakket bij PostNL afgeleverd wordt en hebben helaas geen invloed op de tijdige afhandeling van de levering.

 

PostNL bezorgservice

WijnlinQ.nl maakt gebruik van de pakketbezorgdienst van PostNL. Bij ontvangst vraagt de postbode u te tekenen voor ontvangst. Als u niet thuis bent wanneer uw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een unieke "niet-thuis-code" voor u achter. Met deze unieke "niet-thuis-code" is het mogelijk via de website van PostNL een nieuwe datum, nieuw tijdstip en/of eventueel een (afhaal)locatie aan te geven voor de tweede bezorging. Indien u geen wijziging doorvoert, dan wordt uw bestelling de eerstvolgende dag (met uitzondering van zon- en feestdagen) opnieuw aangeboden op het huidige adres.

 

De bezorgtijden van PostNL zijn als volgt:

Eerste bezorgpoging:

Dinsdag t/m vrijdag tussen 8:00 en 21:30 uur.

Zaterdag tussen 9:00 en 16:00.

Tweede bezorgpoging:

Maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 21:30 uur.

Zaterdag tussen 09:00 en 16:00.

 

Retourneren

Klik hier voor meer informatie over het retourneren van producten.

 

Afhalen

Wij hebben geen fysieke locatie waar u onze artikelen direct kunt kopen of afhalen.